Uusi yritys blogin päivittämisen suhteen. Taitaa olla jo toinen tai kolmas laatuaan, vuodatus on jotenkin niin vaikeaselkoinen (tai käyttäjävika kuten veljeni aina mainostaa), että saan tekstin aina häviämään tuhannen tuuliin ennen päivitystä.

Nyt olen sitten sairaanhoitaja. Tai siis perjantaina saan paperit =). Töitä pitäisi kohta hakea, etten ole kovin kauaa työtön sairaanhoitaja. En jaksa juhlia tai mitään järjestää, muuttokin alla. Mutta hyvä näin. Jos jäis aikaa viimein muuhunkin kun tähän asti on ollut työt+ opiskelutehtävät. (Pätkii tää vuodatus, jännityksellä nähdään mitä käy).

Nyt pitäis ottaa loppuspurtti joulun järjestelyyn, muuttosiivoukseen ja lahjoihin. Mietin, että kun saan keittiön raivattua, vois pitkästä aikaa pistää korvakorun koukut kiehuu sitruunahappoon. Suunnitelmia suunnitelmia. Mulla kuitenkin tää kaikkien pitämä rakastaja, joka pistää kuumaks, sänkyyn ja huohottaa= flunssa.

Sitten yks niist harvoist tilauskoruist, jonka olen saanut kuvatuksi, jota kamera ei ole hävittänyt ja jonka olen saanut koneelle, käsittelystä ei tietoakaan :P

 

Photobucket