Tänäinen päivä sujunut rauhallisesti kotipikkujoulutunnelmissa. Televisiota on katsottu, pipareita leivottu,syöty ja glögiä juotu. Löysin myös tuulahduksia menneeltä 80-luvulta... Ensiksi vanhan midi-keyboardin jota poikaystäväni on soittanut innoissaan. Olen kyllä toivottoman kateellinen hänen sävelkorvalleen. Hän pystyy soittamaan melkeimpä kappaleen kuin kappaleen ilman nuotteja. Ja minä kun en muista enää edes miten nuotteja luetaan. (Vanhemmat toivoivat meistä lapsista musikaalisia, joten on ollut keyboardit, urut,rummut,kitara, nokkahuilu jne mutta toivottomia tapauksia ollaan).

Toinen suurta huvitusta aiheuttanut löytö oli Trivial Pursuit peli. Vanhoine kysymyksineen toi haastetta. Minä voitin =). Väinökin halusi osallistua peliin, ja oppikin heittämään noppaa ja siirtämään "piirasta" eteenpäin laudalla. Tästä muutama kuvakin. Ensimmäisessä nopanheittoharjoittelu, toisessa turhautumista, kun emme oikein kissan vastauksia osanneet tulkita.

PhotobucketPhotobucket

Ja sitten, kuten luvattu... viimeinen kolmen sarjasta, tilauskoruista. Nyt toivottiin kultaa,mustaa ja punaista. Lämpöä ja energiaa. Tästä toiveesta syntyi Tahitian Love. Korallia,lasia ja laavaa. Oikein lämminenerginen koru joulua lämmittämään.

Photobucket

Olen muuten niin innoissani. Tiistaille on luvattu lunta!! Nyt kaikille peukut pystyyn että pitäisi paikkaansa, ja jos näette erään henkilön tanssivan jossain päin Turkua, vihreässä mokkanahkatakissa ja saappaissa, näette näkyjä ;)