Nyt viimein viikonloppu vapaata. Kuten innokkaimmat ovat huomanneetkin, blogissani on luvattu joulutausta, toivottavasti sopii moneen makuun =) Joulusiivous on hyvällä alulla, tai siis kertaalleen kaappeja myöten tehty. Enää keittiön pyyhkiminen, ja sit perus ylläpitosiivous ennen kun lähden joulun viettoon, pitkin poikin Suomea tietenkin.

Äitiharakka oli täällä tänään, ensimmäistä kertaa, koskaan oikeastaan. Minun kotona käymässä. Tietenkin järjestin hemmotteluhoidon koulun puolesta, eli suklaaparafiinihoidon. Suklaa ei opettajankaan ohjeistuksella ihan sulanut, mutta hyvin meni ja auttoi nivelvaivoihin. Äitiharakka urheana kärsi kuuman suklaan ja tyttären hössötyksen ja sähläilyn aikataulujen kanssa... Toivottavasti ei arvosana kovin laskenut perjantain pöhköilyistä.

Sitten kirpputorille, ja koska olen niin kovin kaiken kauniin ja mukavan perään niin ylihintainen villatakki sieltä mukaan tarttui, kuvia pistän kun saan takkiin sopivat korvakorut tehtyä. Kissasukat myös löytyi..ja pientä kivaa.

Ja kun meitä oli kaksi jouluihmistä yhdessä, äitiharakka kantoi minulle ison kasan jouluvaloja kun valittelin ettei minulla niitä ole. Kuinka ollakaan joulusiivouksen yhdessä löysin menneiden joulujen varastot.. Joten nyt niitä piisaa! Onneksi en maksa sähköä. Eli ideoita mihin jouluvaloja voisi sijoitella, otetaan vastaan. Parvekkeelle menee varmaan...ja jos saisin hommattua valkoisen pikkujoulukuusen....

Yhden viritelmän sain jo aikaan...ja tietenkin itsenäisyyspäivän ja parin vapaan kunniaksi kokeilin leikkirakennekynsiä, on vähän juhlavampi ja naisellisempi olo, vai miltä näyttää?

Photobucket

Ps. minulta on kaulakoruja tilailtu, ja osan lahjoistakin voin pistää tänne näkyviin että on niitä korukuviakin tulossa
pps. unohdin kertoa otsikosta. Pienenä kuvittelin jouluvalojen olevan keijukaisia, värillisten niitä kaikkein kauneimpia. Illalla kun piti mennä nukkumaan, tai yöllä kun näin painajaisia, kukin keijuista astui vuorollaan esiin kertoen toinen toistaan lumoavampia iltasatuja kunnes nukahdin
pps. tiedän, minulla on ylivilkas mielikuvitus