Eli liekö tuo niin suuri häpeä, jos en aivan kaikkea itse ehdi ;). Taas yöhön menossa, niin valheellinen vapaapäivä tässä. Rennosti yritän ottaa (eli vaan jumppa, siivous jne) ja vähän väsyttää jo nyt. Saa nähdä kuin sujuu valvominen. Kahvia ja Samarinia mukaan, ja hyvä henki tietenkin!

Photobucket

Puolvahingossa tässä elämäntaparemontti menossa. Olen leikkinyt erilaisilla hedelmäpirtelöillä ja banaanikaurapuurolla ja huomasin yksi päivä selvinneeni päivän pari ilman herkkuja (keksejä, karkkia jne). Päätin jatkaa sitä linjaa, otin tosin tumman suklaan (joka ei nyt ole erityisen hyvää mutta makuun tottuu) lisäksi. Kaikenlaisia kommentteja olen jo saanut, mutta en taida välittää. Painoahan ei tarvitse pudottaa, eli voin kyllä hedelmillä yms herkutella tai välillä energiajuomia juoda. Liikuntaahan olen jo lisännyt nivelten turvaksi. Stressiä ei tarvitse ottaa, seuraan vain että mitä tästä eteenpäin. Päivä kerrallaan.

Yatzy!

Tilauskoruja, sohvalla otettuine pikakuvineen on syntynyt. Olen jotenkin viehtynyt noihin pikkunoppiin ja tuohon vähän paksumpaan ketjuun. Täytyy varmaan käydä shoppailemassa lisää. Vaihtelua ihan hopealle tehdä jotain tilpehööristäkin, vaikka hopea on edelleen se ykkösmateriaali... sain itseni mukaan jo yhteen balin kimppaan, taidan tunkea vielä jossain vaiheessa lankatilaukseen.... Sain muuten sormuksenkin tehtyä! :D (vaikka se jäi tilauksista yli, ja en itse käytä muutakuin kelttisormustani) mutta on se vaan vinhan näköinen! Sitten vois yrittää lepäillä viel tovin... jos pysyis yön hereillä.

 

Yatzy Yatzy!