Huomenna viimeinen päivä harjoittelussa, sitten alkaa loma. Odotan kyllä lomaa kuin kuuta nousevaa! Olen ihan puhkikatkipoikki! Jakso on ollut luokan kesken riitaisa ja koska olen herkkä ihminen, kärsin riitelystä suuresti. Siksi tänä vuonna olikin erityisen vaikeaa keksiä muutamalle lähimmälle luokkatoverille pienet lahjat, jotenkin pahat sanat kelluvat mielessä syöden luovuuden. Onko kukaan muu kokenut vastaavaa? Onko siihen lääkettä?

Olen kyllä jakson aikana kokenut muutaman ihan ainutlaatuisen tilaisuuden. Kävin ylä-asteella puhumassa suvaitsevaisuudesta, ja sain ihan elävän muistutuksen millaista on olla yläasteikäinen... Ryhmät ja omat klaanit, heimot olivat tärkeitä. Luokan johtajapari aivan mielettömän umpiihastunut, ihan tosissaan jo viikon verran, luennoillakin käsikädessä. Pojat huppareissa (ja minä onneton myös, koulun keltaisen t-paidan kanssa ei jaksa panostaa pukeutumiseen) ja tytöt huippumuodikkaita vaatteita.
Erääseen mielenkiintoiseen ilmiöön kohtasin myös. Wc'ssä ei tehdä mitä ihmiset yleensä. Kun tauolla menin vessaan, huomasin että se oli ihan täynnä. Aikani oltuani oletetussa jonon päättymäkohdassa sain kuulla että itse wc-tilat olivat aivan vapaat. Jono olikin peilin luo. Ja totta tosiaan.... wc-tiloihin päästäkseni minun täytyi kävellä hiuslakkapilven läpi. Jännä ilmiö, miten minustakin tuntui kun olisin palannut takaisin yläasteikäiseksi, epävarmuus valtasi minut ja tuntui että elämässä ei ole muuta kuin hiuslakka, uusimmat vaatteet ja se kuinka suosittu on.... *puistatus* On kyllä hyvä olla aikuinen.

Sitten uusia korukokeiluja, aluevaltauksia. Sain luokkatoverilta idean tehdä kynsikoruja. Tein niitä tilauksesta montakin, mutta tassuun jäi enää vain tämä tänään tehty joululahja.Photobucket Pistän myös kuvan omista Loma! alkaa korviksistani.... pitäähän sitä tytöllä jotain kivaa olla....

Ja vielä toinen tiedotus. Ajastan varmaan perjantaina blogin käymään joululoman aikaan hetken ihan omillaan. Kuvia on vino pino ja varmasti ihan mielenkiintoisiakin. Toiveita saa rohkeasti jättää postaustiheydestä ja julkaisukellonajasta, lukeeko tätä kukaan aamukahvin kera?
Photobucket

Wow, pahoittelen ihmejutuista...tää blogi sekoilee kunnolla! Vai liekö blogin pitäjä...