Nyt on laivat kotiutuneet ja itse alottanut taas uuden sairasloman pätkän. Täytyy yrittää jumpata ja olla ahkera jos sitä kuntoutuis. Hain kaupasta hyvää mustikka-vadelmakeittoa (gefilus) suojaamaan vatsaa noilta kipulääkkeiltä.

Koruja syntyy myös hiljakseltaan. Nyt löysin Helmetin kirpputorilta hamstratuista materiaaleista aineksia pariin kivoihin korviksiin. Tulivatkin erityylisit. Toiset korvakorut ovat kepeät, lasiset kuin hattarakuplat... yhdistettynä vähän kimmeltävää swarovskia. Syntyen Enkelihattaraa, kimaltavaa ja köykäistä.


Photobucket

Toiset korvikset kätkevät hematiitin vangitsemaa karneolia, hehkuvaa voimaa ja kipinöitä. Suljettu kehä kiinnitetty hopeaketjulla. Syntyi paholaisen kahleet.


Photobucket

Nämä korvikset siis Oriflamen syksyn tapahtuman arvontaan. Mukavaa kun sairaslomallakin on tekemistä, vaikken oikein myymisessä taida pärjätäkään. Hiustenhoidosta pitäisi puhua, vaan olen tainnut saada myydyksi vasta yhden hoitoaineen.... Täytyy yrittää tsempata, sillä jos loma jatkuu, lisätulot tulevat tarpeeseen.