Photobucket

Tuossa on. Tiibetin hopeaa olevat pusukalat, seepra(?) jaspista ja hopeaa... Ja ihana kortti. Oli pakko tehdä korvikset vaikken tiedä onko lopputulos sittenkään niin kiva. Ainakin ovat persoonalliset.

Tämä päivä on mennyt myös ostoksilla. Ostoksilla on käytävä vaikka rahaa ei olisi. Himoshoppaaja kenties.... en ole leffaa kyllä vielä nähnyt niin en ole diagnoosista aivan varma. Lähinnä lähdin metsästämään Presentosta koruvaijeria, mitä sielä ei taaskaan ollut. Harmistuneena ja turhautuneena päädyin sitten tilaamaan Helmiliinalta laatuvaijeria. Saa nähdä opinko enää Presenton "huonoon" vaijeriin kun kerran olen laatuvaijeria kokeillut.

Päivä meni muutenkin kivasti, kuten aina rahaa tuhlatessa. Kävin uudessa ihanassa kahvilassa juomassa kakkucappuchinot nimipäiväni kunniaksi (pitkä juttu). Kahvila löytyi hieman kauppiaskadun sivusta, ja oli kerrassaan ihanasti. Englantilaisromanttisesti (mikäli joku ymmärtää) sisustettu kahvila oli todella kotoisa ja valoisa! Palvelu oli hyvää ja tuotteet ensiluokkaisia. Tuntui vähän siltä kuin olisi kotiin kävellyt (ja muiden, ilmeisesti vakiasiakkaiden käytöksestä päätellen vielä enemmän). Hetken ajan sitä suorastaan mietti, että kävelenkö keittiöön tiskaamaan kuppini....

Nyt voisi pikkuhiljaa yrittää majoittua nukkumaan. Enää ei ole väsyttänyt niin paljoa(uusi lääke), mutta hiuksia lähtee niin, että kohta sängyn alla asuvat villakoirat perustavat peruukkikaupan.

Kiitos paljon lämpimistä ajatuksista! Niitä ja voimia myös teille lukijat! *halaaruttaakaikki tänneasti lukeneet ja toivottaa hyvää yötä, ja huomenta*

ps. Uusi sarja melkein kuin julkkis on vielä vähän hakusessa. varmaan vaijeria saatuani toinen kokeellinen osa...