Ei vaiskaan, positiivisin mielin täällä. Käden ongelma selvitetty ja korjaustoimet käynnissä. Pitkälliset diagnoosit ja työt vielä edessä, ongelmana kun ei ollut pelkästään käsi vaan kaikki nivelet. Ehler-Danlosin syndroomaa epäillään eli vikaa löytyy kaikista nivelistä, ja vähän muualtakin. Pientä jumppaprojektia ja itsensä hoitamista käynnissä. Kyllä tämä tästä, vaikka diagnoosin kuuleminen ja mahdollinen elinikäinen muutos ja siihen sopeutuminen ottaa koville.

 

Koruja on syntynyt, tilauksesta ja muutenkin, jotenkin vaan kuvaamisessa ja tänne siirtämisessä on ollut ongelmia. Ensimmäisessä kissanhoitopalkkaa Särkänniemi+mökkireissulta luokkatoverilel muistitikkukoru. Helmet ovat iki-ihanalta Muikulta helmetistä... (vastaus tainnut viipyä, yllätän sinut vielä ;) ). Sanon vaan, että kiinalaiset eivät olleet väärässä yhdistäessään kalat rikkauteen. Tämä fisuystävä on oikea aarre, ja sydän täynnä kultaa!!

 

Photobucket

Ja sitten tilauskoru, ihanalle luokkatoverille tilanteeseen, jossa vaan haluaa näyttää himpun verran paremmalta kuin ex ;) Kaikkea hyvää ja toivottavasti koru puki kantajaansa!

 

Photobucket